Lijmen en toebehoren

Zak clips
44% korting
€ 45
 25,00

Levellinsysteem clips 100stuks 2mm

Voorraad: 94

01C0102
Productfoto zak voegmiddel
58% korting
€ 18,50
 7,50

Foby Univoeg Manhattan 5KG

Voorraad: 57

01B0602
25% korting
€ 67
 50,00

Bostik Hoveniers Voegmortel 1C Flex Basalt

Voorraad: 2

01B0202
Productfoto zak voegmiddel
48% korting
€ 34,95
 17,50

Foby Voegenbreed Jasmijn 30KG

Voorraad: 38

01B0703
Productfoto zak voegmiddel
48% korting
€ 34,95
 17,50

Foby Voegenbreed Manhattan 30KG

Voorraad: 18

01B0303
25% korting
€ 67
 50,00

Bostik Hoveniers Voegmortel 1C Flex Steengrijs

Voorraad: 14

01B0201
Verpakking Foby+ Interflex
61% korting
€ 45
 17,50

Foby +Interflex 20kg

Voorraad: 60

01B0901
Productfoto
45% korting
€ 60
 32,50

Foby+ Super Pastalijm 15kg in blanco emmers

Voorraad: 32

1B0401

Laatst bekeken producten

Er zijn geen producten gevonen. Hier onder vind je onze categorieën.

Binnentegels
Binnentegels
Buitentegels
Buitentegels
Lijmen en toebehoren
Lijmen en toebehoren
Sanitair
Sanitair

Lijm en toebehoren - De perfecte oplossingen voor een duurzame tegelinstallatie

Welkom bij Tegelsonline.nl, dé bestemming voor hoogwaardige lijm en toebehoren voor uw tegelprojecten. Of u nu poederlijm, pastalijm, voegmiddelen in verschillende kleuren, tegelclips voor een nette bevestiging, kit en afdichtingspasta of voorstrijk nodig heeft, wij hebben de producten die u zoekt. Met onze uitgebreide selectie en focus op kwaliteit en duurzaamheid, zorgen we ervoor dat uw tegelinstallatie probleemloos en langdurig mooi blijft.

Poederlijm - Sterke en betrouwbare hechting

Onze poederlijm is een uitstekende keuze voor het installeren van tegels. Het biedt een sterke en betrouwbare hechting tussen de tegels en de ondergrond. Met zijn flexibiliteit en waterbestendigheid is poederlijm geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Onze poederlijm is eenvoudig te mengen en aan te brengen, waardoor uw tegelproject soepel verloopt.

Pastalijm - Gemakkelijk in gebruik en snelle drogende eigenschappen

Voor een efficiënte en gebruiksvriendelijke tegelinstallatie is onze pastalijm de perfecte keuze. Met zijn kant-en-klare formule is het gemakkelijk aan te brengen en zorgt het voor een snelle droging, waardoor u tijd bespaart. Onze pastalijm biedt een sterke hechting en is geschikt voor verschillende ondergronden. Met de juiste pastalijm kunt u uw tegels stevig en duurzaam bevestigen.

Voegmiddelen in verschillende kleuren - Afwerking op maat

Geef uw tegeloppervlakken een prachtige afwerking met onze voegmiddelen in verschillende kleuren. Of u nu kiest voor een subtiele overeenkomende kleur of een opvallend contrast, wij hebben een breed scala aan voegkleuren om aan uw ontwerpvoorkeuren te voldoen. Onze voegmiddelen zorgen niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke afwerking, maar bieden ook duurzaamheid en bescherming aan uw tegelinstallatie.

Tegelclips - Voor een perfecte en gelijke tegelplaatsing

Voor een professionele en nette tegelplaatsing raden we onze tegelclips aan. Deze handige clips zorgen voor een gelijke tussenruimte tussen de tegels, waardoor een uniforme uitstraling wordt gegarandeerd. Tegelclips zorgen ook voor een juiste uitlijning van de tegels tijdens het installatieproces. Hierdoor krijgt u een perfect resultaat dat lang meegaat.

Kit en afdichtingspasta - Bescherming en waterdichtheid

Voor de finishing touch van uw tegelproject bieden wij hoogwaardige kit en afdichtingspasta. Deze producten zorgen voor een waterdichte en duurzame afwerking van voegen, naden en randen. Onze kit en afdichtingspasta zijn bestand tegen vocht, schimmel en verkleuring, waardoor uw tegelinstallatie er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed beschermd is.

Voorstrijk - Optimale hechting en ondergrondvoorbereiding

Om de hechting tussen de tegels en de ondergrond te verbeteren, raden we het gebruik van onze voorstrijk aan. Deze vloeibare oplossing zorgt voor een optimale hechting en helpt bij het verminderen van vochtproblemen. Onze voorstrijk is geschikt voor verschillende ondergronden en zorgt ervoor dat uw tegelinstallatie op de best mogelijke manier wordt voorbereid.

Bij Tegelsonline.nl begrijpen we dat de kwaliteit van de lijm en toebehoren van cruciaal belang is voor een succesvol tegelproject. Daarom bieden we alleen producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de professionele standaarden. Maak uw tegelinstallatie compleet met onze betrouwbare lijm en toebehoren en geniet van een duurzame en prachtige tegelafwerking.

Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment lijm en toebehoren. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, wij hebben de juiste producten om uw tegelproject tot een succes te maken.