Voegmiddel

25% korting
€ 67
 50,00

Bostik Hoveniers Voegmortel 1C Flex Basalt

Voorraad: 16

01B0202
Productfoto zak voegmiddel
58% korting
€ 18,50
 7,50

Foby Univoeg Manhattan 5KG

Voorraad: 60

01B0602
Productfoto zak voegmiddel
48% korting
€ 34,95
 17,50

Foby Voegenbreed Jasmijn 30KG

Voorraad: 38

01B0703
Productfoto zak voegmiddel
48% korting
€ 34,95
 17,50

Foby Voegenbreed Manhattan 30KG

Voorraad: 18

01B0303
25% korting
€ 67
 50,00

Bostik Hoveniers Voegmortel 1C Flex Steengrijs

Voorraad: 44

01B0201
25% korting
€ 67
 50,00

Bostik Hoveniers Voegmortel 1C Flex Effen grijs

Voorraad: 12

01B0702

Laatst bekeken producten

Er zijn geen producten gevonen. Hier onder vind je onze categorieën.

Binnentegels
Binnentegels
Buitentegels
Buitentegels
Lijmen en toebehoren
Lijmen en toebehoren
Sanitair
Sanitair
 

Voegmiddelen voor tegels - perfecte Afwerking voor uw Tegelprojecten

Welkom bij tegelsonline.nl, uw bron voor hoogwaardige voegmiddelen voor tegels. Ontdek ons uitgebreide assortiment voegmiddelen en geef uw tegelprojecten de perfecte afwerking. Met diverse kleuren, texturen en eigenschappen bieden wij de ideale voegmiddelen die passen bij uw specifieke behoeften.

Kleurrijke voegmiddelen - Voeg een vleugje persoonlijkheid toe

Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan uw tegelproject met onze kleurrijke voegmiddelen. Of u nu gaat voor een subtiele matchende kleur of een gedurfd contrast, wij hebben een breed scala aan tinten om aan uw ontwerpvoorkeuren te voldoen. Onze voegmiddelen zijn zorgvuldig samengesteld om duurzaamheid te garanderen en een perfecte harmonie met uw tegels te creëren.

Waterbestendige voegmiddelen - bescherm uw tegelwerk

Bescherm uw tegelwerk tegen vocht en water met onze waterbestendige voegmiddelen. Deze voegmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen de uitdagingen van vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens. Kies uit ons assortiment aan hoogwaardige waterbestendige voegmiddelen om de levensduur van uw tegelproject te verlengen en een langdurige afwerking te garanderen.

Flexibele voegmiddelen - duurzame en barstbestendige oplossingen

Voor tegelprojecten die onderhevig zijn aan beweging en trillingen, bieden wij flexibele voegmiddelen. Deze voegmiddelen zijn ontworpen om mee te bewegen met de natuurlijke uitzetting en samentrekking van tegels, waardoor barsten en beschadigingen worden voorkomen. Kies voor onze duurzame en flexibele voegmiddelen om een langdurige en betrouwbare afwerking te creëren.

Bij tegelsonline.nl begrijpen we dat voegmiddelen essentieel zijn voor de succesvolle voltooiing van uw tegelprojecten. Daarom bieden wij alleen voegmiddelen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strengste normen. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment voegmiddelen en accessoires. Voeg de perfecte finishing touch toe aan uw tegelwerk met de hoogwaardige voegmiddelen van tegelsonline.nl!