Betaalmogelijkheden

Op welke manieren kan ik betalen?

Op onze vestiging van Tegelsonline in de Ede kunt u contant betalen of via een mobiel pinapparaat.

Bij Tegelsonline.nl is het mogelijk om op een aantal verschillende manieren te betalen. Hiervoor maken wij gebruik van Mollie als payment service provider (PSP) die ons online betalingsverkeer verzorgt. Mollie communiceert hiervoor met de verschillende banksystemen en verwerkt veilig je betalingen om die vervolgens weer aan je order te koppelen. Mollie zorgt voor de juiste en veilige afhandeling van betalingen door middel van iDEAL, Creditcards, bankoverschrijving en PayPal.

Meer over Mollie: www.mollie.com/nl/consumers

iDEAL (gratis)

Met iDEAL betaal je veilig en vertrouwd online via je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en na goedkeuring van de betaling word je direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. Ook wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald en gaan dan direct over tot verwerking van je bestelling.

iDEAL is de meest gebruikte manier om online betalingen te doen in Nederland. Je kunt iDEAL gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Vooruit betaling – zelf overboeken (gratis)

Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling te betalen via zelf overboeken, hiervoor gebruikt Tegelsonline.nl.nl een dienst van Mollie. Tijdens het bestellen kun je voor deze methode kiezen. Nadat je akkoord bent gegaan met je bestelling ontvangt je een e-mail met de informatie die je voor het zelf overboeken kunt gebruiken.