Verzending

Verzending

Wij bieden u de mogelijk om uw bestelde artikelen bij u thuis te laten bezorgen. Omdat onze producten vaak zwaar zijn en de kans op beschadigingen groot, versturen wij al onze producten alleen via pallets.  Bestelling worden ingepland voor levering op het eerst mogelijke bezorg moment. Een dag voor levering ontvangt u bericht over de leverdag en de chauffeur neemt op de dag van levering contact met u op. 

De verzendkosten voor het leveren van uw bestelling bedragen Euro 100,- ,ongeacht de grote of hoeveelheid van uw bestelling.
Wij versturen geen losse dozen of monsters.

Heeft u de bestelling niet direct nodig? Geplaatste bestelling worden maximaal 4 weken kosteloos opgeslagen, hierna rekenen wij opslagkosten. 

Palletverzending

Zodra uw bestelling klaar staat voor transport, nemen wij via het opgegeven e-mailadres of via uw telefoonnummer contact met u op om een definitieve leveringsdatum vast te stellen. 

Producten worden vaak op een pallet geleverd om beschadigingen te voorkomen, onze transporteur brengt uw bestelling zo ver de palletwagen kan komen. Dit is niet altijd tot de eerste drempel, omdat een palletwagen niet geschikt is voor drempels en onverharde wegen. Het kan dus gebeuren dat wij uw bestelling niet tot aan de voordeur kunnen brengen.

Houd er rekening mee dat u er zelf voor dient te zorgen dat de producten in huis én op de juiste plaats komen. Bereid u daar goed op voor als u een of meerdere Tegelsonline.nl artikelen naar een hogere etage wil transporteren

Mocht u nog vragen hebben dan kunt altijd contact met ons opnemen.

U kunt ook kiezen voor Ophalen- Reserveren -5% korting - Direct beschikbaar

Tegelsonline.nl
Gebo Badline B.V.
Lumièrestraat 15
6716 AG Ede
Info@tegelsonline.nl
Tel: 06 54 98 11 44

Bestellen via webshop 24/7