Verzending

Corona nieuws:

In verband met het Coronavirus is onze showroom in Ede vanaf heden gesloten. Ondanks dat worden bestellingen nog steeds dagelijks door ons verzonden.


Verzending

Wij bieden u de mogelijk om uw bestelde artikelen bij u thuis te laten bezorgen. Omdat onze producten vaak zwaar zijn en de kans op beschadigingen groot zijn versturen wij al onze producten alleen via pallets.

De verzendkosten voor het versturen van een pallet in Nederland bedragen Euro 75,-.

Palletverzending

Zodra uw bestelling klaar staat voor transport, nemen wij via het opgegeven e-mailadres of via uw telefoonnummer contact met u op om een definitieve leveringsdatum vast te stellen. Dit zal dan conform afspraak ingepland worden bij onze transporteur. Vervolgens zult u een verzendbevestiging ontvangen van onze transporteur waar de afleverdatum + tijdsindicatie in vermeld staat.

Producten worden altijd op een pallet geleverd om beschadigingen te voorkomen, de transporteur brengt uw bestelling zo ver de palletwagen kan komen. Dit is niet altijd tot de eerste drempel, omdat een palletwagen niet geschikt is voor drempels en onverharde wegen. Het kan dus gebeuren dat wij uw bestelling niet tot aan de voordeur kunnen brengen.

Houd er rekening mee dat u er zelf voor dient te zorgen dat de producten in huis én op de juiste plaats komen. Bereid u daar goed op voor als u een of meerdere Tegelsonline.nl artikelen naar een hogere etage wil transporteren

Mocht u nog vragen hebben dan kunt altijd contact met ons opnemen.

U kunt ook kiezen voor Ophalen- Reserveren -5% korting - Direct beschikbaar

Tegelsonline.nl
Gebo Badline B.V.
Lumièrestraat 19
6716 AG Ede
Info@tegelsonline.nl
Tel: 06 54 98 11 44

Bestellen via webshop 24/7