Over Tegelsonline

Tegelsonline is de online outlet shop van Gebo Badline B.V. De website heeft als primair doel om ruimte te creëren in onze overvolle magazijnen. Dit doen wij door A-kwaliteit restanten aan te bieden tegen extreem lage prijzen. Deze grote stap heeft de ontwikkeling van dit deel van ons bedrijf in stroomversnelling gebracht. Zo verkopen wij inmiddels tegels en sanitair in verschillende landen en leveren wij niet alleen grote hoeveelheden aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Ondanks de enorme groei zijn wij onze kernwaarden nooit vergeten; namelijk; een goede prijs-kwaliteit verhouding waarbij klantvriendelijkheid voorop staat.

Wij bieden 100% voorraad garantie op alle artikelen in onze webshop.

Hal1_tegelsonline2

Hal1_tegelsonline


Veiligheid en privacy

Privacy verklaring

Tegelsonline.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van onze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor overige gebruik zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Tegelsonline.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het leveren van uw bestelling.

Tegelsonline.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Tegelsonline.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.
  • Als u bij Tegelsonline.nl een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw tegelsonline.nl account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Tegelsonline.nl verkoopt uw gegevens niet

Tegelsonline.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Tegelsonline.nl

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw Tegelsonline.nl account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken; de Secure Socket Layer.  Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Wij versturen geen nieuwsbrieven of andere reclame achtige emails.

Contactgegevens: