Over ons

Over ons

Tegelsonline is dé outlet voor binnen- en buitentegels. Met ons brede aanbod en de scherpste prijzen is er voor ieder wat wils. In ons centraal gelegen magazijn is het mogelijk een kijkje te nemen naar ons aanbod en de producten direct mee te nemen!

Tegelsonline staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waarbij klantvriendelijkheid en klanttevredenheid voorop staat.

 

Assortiment

Tegelsonline biedt A-kwaliteit tegels aan tegen scherpe prijzen. Zo staat er een ruime voorraad eerste keus tegels voor binnen en buiten in ons magazijn. Naast A-kwaliteit tegels bieden we ook handelskwaliteit tegels aan. Deze tegels zijn afgewezen op afwijkingen in kleur en/of in afwerking, niet op weerstand of duurzaamheid van een tegel.

De producten die worden aangeboden zijn in de meeste gevallen restpartijen, hiervoor geldt op=op.  Naast de artikelen die we op voorraad hebben staan bieden we ook bestelbare producten aan. Deze producten kunnen in de meeste gevallen snel geleverd worden.  

 

Contactgegevens:

Tegelsonline - Waarom zijn wij zó goedkoop?

 

Tegelsonline is een échte tegeloutlet voor binnen en buiten, in onze grote loods in Ede vind je een grote voorraad van voornamelijk keramische tegels voor wand en vloer. Naar tegels voor de woonkamer of badkamer hebben we ook een grote voorraad keramische tuintegels van 1, 2 en 3cm.

 

De producten die we aanbieden zijn voornamelijk restpartijen, dat houdt in dat de voorraad die we aanbieden écht de laatste voorraad is en niet meer bijbesteld kan worden, wat je ziet is wat we hebben.

 

De producten die we aanbieden zijn restpartijen van Groothandels, Fabrieken of Tegelzaken die ruimte maken voor bijvoorbeeld nieuwere producties. Soms is een tegel groot ingekocht maar blijkt deze minder goed te lopen in de Nederlandse tegelmarkt waardoor deze wordt uitverkocht door de Groothandel. Of wordt een nieuwe tegel opgenomen in het assortiment waardoor oudere producten ruimte moeten maken voor de nieuwe. Maar soms wordt een tegel besteld voor een project en gaat het project simpelweg niet meer door. Zo zijn er een tal van redenen hoe de producten bij Tegelsonline komen.

 

De tegels kunnen dan vernietigd, afgevoerd of verscheept worden, maar is het veel duurzamer als er via onze outlet een tweede leven wordt ingeblazen. Zo worden nieuwe tegels als het ware gerecycled en kunnen wij ze goedkoop aanbieden aan onze klanten.

 

Zijn dit afgekeurde partijen?

Nee, de partijen die we hebben staan zijn eerste keus producties en voldoen aan alle eisen. In sommige gevallen zijn de dozen nat, kapot of zit er geen doos meer om de tegels. Is dat erg? Wat ons betreft niet, als ze verwerkt worden moeten de dozen er toch af. Is het erg dat de dozen nat zijn? Ook dat is niet erg, in de badkamer worden tegels immers ook nat. Let wel op, niet alle keramische tegels zijn vorstbestendig. Staan tegels buiten en gaat het vriezen? Dan is het verstandig ze binnen te leggen. Tegels die niet vorstbestendig zijn kunnen stuk springen als het gaat vriezen.

 

Wat is de kwaliteit van de tegels?

Alle producten die we leveren zijn kwalitatieve producten. Naar eerste keus producten, leveren we ook tweede keus ofwel mindere sortering tegels en lijm met een verstreken houdbaarheidsdatum. Indien een product niet eerste keus is wordt dit altijd vermeld op de website, in de winkel of op de verpakking.

Mindere sortering wil zeggen dat de tegels nog steeds voldoen aan de kwaliteit eisen maar zijn afgekeurd op optische afwijkingen. Zo kan de kleur afwijken van de standaard, zitten er afwijkingen in de randafwerking of de toplaag. Bij mindere sortering mag tussen de 10-20% van de tegels afwijken. Deze tegels kunt u gemakkelijk gebruiken voor de snijstukken of op een minder prominent stuk in de tuin, bijvoorbeeld waar de klikos staan.

 

Reguliere voorraad

Naast restpartijen bieden wij ook reguliere voorraad aan welke wel na te bestellen is. De prijzen van deze producten zijn nog steeds erg scherper dan bij de gemiddelde tegelzaak. Dat komt omdat wij veel producten rechtstreeks inkopen en als outlet weinig overheadkosten hebben. Mooie producten hoeven niet duur te zijn!