Tegels Rotterdam

 

Tegelsonline is dé outlet voor de aanschaf van hoogwaardige maar betaalbare tegels in Rotterdam. Of je nu je badkamer wilt opknappen, een nieuwe keukenvloer nodig hebt, of je tuin wilt verfraaien, bij ons vind je de beste tegels tegen de scherpste prijzen. Bekijk ons assortiment en ontdek de mogelijkheden.

 

 

Vloer- en wandtegels voor je woning in Rotterdam

Tegelsonline biedt een uitgebreide collectie vloer- en wandtegels aan die geschikt zijn voor elke ruimte in je huis. Van glanzende keramische tegels voor een luxe uitstraling tot praktische en robuuste steen- of betontegels voor druk belopen gebieden. Ons assortiment voldoet aan alle stijlvoorkeuren en functionele behoeften.

 

Kwalitatieve tuin- en terrastegels in Rotterdam

Geef je buitenruimte een nieuwe uitstraling met de buitentegels van Tegelsonline. Onze collectie is erg uitgebreid en bevat tegels in alle verschillende kleuren en stijlen. Ideaal voor het creëren van een uitnodigend terras of een praktisch pad door je tuin. Onze tuin- en terrastegels zijn daarnaast erg duurzaam waardoor je hier na het leggen nog jarenlang van kunt genieten.

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Tegelsonline?

  1. Kwaliteit en duurzaamheid: Onze tegels zijn afkomstig van de beste fabrikanten en groothandels. Ze zijn geselecteerd op hun kwaliteit en duurzaamheid. Veel van onze tegels zijn restpartijen van grotere projecten, wat betekent dat je eerste keus kwaliteit krijgt tegen outlet prijzen.
  2. Scherpe prijzen: Omdat veel van onze tegels restpartijen zijn, kunnen we ze tegen aanzienlijk lagere prijzen aanbieden dan de gemiddelde winkel. Dit betekent dat je in Rotterdam toegang hebt tot topkwaliteit tegels zonder je budget te overschrijden.  
  3. Klantvriendelijkheid: Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte tegels voor jouw project. Of je nu advies nodig hebt over welke tegels het beste zijn voor specifieke ruimtes of graag bij ons op bezoek wilt komen in de loods. Wij helpen je graag bij het vinden van de geschikte tegels.

 

Tegels bestellen in Rotterdam

Onze grote loods in Ede is gemakkelijk te bereiken en staat vol met een enorme voorraad aan tegels. Je bent van harte welkom om de tegels zelf te komen bekijken en direct mee te nemen. Voor wie liever online winkelt bieden wij ook de mogelijkheid om jouw tegels online te bestellen. We bezorgen jouw tegels door heel Rotterdam en omgeving.

 

 

 

Populaire artikelen

Glans wit 10x10
60% korting
€ 19,95
 7,50 / m2

Glans wit 10x10

Voorraad: 19 dozen

02C1902
Glans wit 15x15
80% korting
€ 39,95
 7,50 / m2

Glans wit 15x15

Voorraad: 64 dozen

02C2402/
Vloer/wandtegel Tau Nice Grey 30x30
70% korting
€ 34,95
 9,95 / m2

Vloer/wandtegel Tau Nice Grey 30x30

Voorraad: 22 dozen

2P15
Vloertegel Marigot Grey 75x75
78% korting
€ 69.95
 15,00 / m2

Vloertegel Terrazzo Marigot Grey 75x75

Voorraad: 82 dozen

02C1501