Contact

Locatie

Tegelsonline B.V.
Lumièrestraat 15
6716 AG Ede

 

0318 - 734204

 

KvK: 88413446

BTW: NL864614457B01

 

Makkelijk bereikbaar

Kom gerust langs bij onze loods in Ede! Wij snappen dat je bij het uitkiezen van nieuwe tegels deze soms even wilt zien en voelen. Daarom ben je van harte welkeom bij onze outlet in Ede. Hier kun je in alle rust ons uitgebreide assortiment aan vloertegels, wandtegels, sanitair, en tuintegels verkennen. Naast de producten die je op onze website vindt, biedt onze loods een nog groter aanbod waar je gegarandeerd badkamer inspiratie zult opdoen!

Onze outlet is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar via de snelweg A12. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar die perfecte vloertegel voor in de keuken, praktische tuintegels voor buiten of elegante wandtegels voor om je droombadkamer te realiseren; bij ons vind je alles onder één dak.

 

Geen afspraak nodig

Een bezoek aan onze outlet vereist geen afspraak. Dus, of je nu impulsief besluit om langs te komen of al dagen uitkijkt naar het uitkiezen van de materialen voor je renovatieproject, we heten je altijd van harte welkom. Er is altijd iemand aanwezig om je van persoonlijk advies te voorzien. Of je nu komt voor inspiratie of specifieke vragen hebt, wij helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jouw woning.

Een bezoek aan onze outlet vereist geen afspraak. Dus, of je nu impulsief besluit om langs te komen of al dagen uitkijkt naar het uitkiezen van de materialen voor je volgende project, we heten je altijd van harte welkom.

Kom gezellig langs wanneer het jou uitkomt en laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod.

 

Openingstijden

 

Zondag : Gesloten
Maandag : Gesloten
Dinsdag : 10.00 tot 17.00 uur
Woensdag : 10.00 tot 17.00 uur
Donderdag : 10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag : 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag : 09.30 tot 12.30 uur

Ook open op afspraak!

 

Ruime parkeergelegenheid

Tegelsonline beschikt over een ruim parkeerterrein rondom het pand en een groot voorterrein. Zo is het altijd mogelijk om je bestelling direct mee te nemen!

 

Bezorgen

Wij bezorgen vijf dagen per week! Wij kunnen alle producten die worden aangeboden bij u thuis laten bezorgen. De bestellingen worden bezorgd met onze eigen koerier of met groottransport en worden geleverd tot waar de chauffeur kan komen. Voor de levering ontvang je van ons een bericht over de geplande levering! Een eigen leverdag uitkiezen? Bestellingen dezelfde dag nog ontvangen? Levering op zaterdag? Levering op maat kan aangeboden worden op basis van beschikbaarheid!

 

Afhalen

Bestellingen kunnen altijd afgehaald worden tijdens onze openingstijden. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, met uitzondering van bestelbare producten, deze kunt u afhalen in overleg. Tijdens het ophalen dien jede bestelling te controleren en te beoordelen op juistheid en eventuele gebreken.

Zodra wij uw bestelling ontvangen worden de producten klaar gezet, zodra  de bestelling klaarstaat onvang je van ons een mail. Bestellingen kunnen vervolgens afgehaald worden tijdens onze openingstijden.

 

Contactformulier

Wat is de som van 4 en 8?