Tegels Utrecht

 

Tegelsonline is dé tegeloutlet voor voordelige en kwalitatieve tegels in Utrecht. Als gespecialiseerde tegeloutlet kopen wij restpartijen op van bekende fabrikanten, waardoor we eersteklas tegels tegen outlet prijzen kunnen aanbieden. Dit betekent dat je bij ons topkwaliteit tegels vindt voor een fractie van de oorspronkelijke prijs!

 

 

Tegels voor binnen en buiten

Of je nu op zoek bent naar nieuwe tegels voor jouw badkamer, keuken, woonkamer of tuin, ons ruime assortiment biedt voor ieder project een geschikte tegel. Onze voorraad bestaat voornamelijk uit keramische tegels voor zowel wanden als voor vloeren. We hebben ook een grote voorraad tuintegels, deze zijn perfect voor het aanleggen van een tuinpad of een sfeervol terras in Utrecht.

 

Verschillende soorten tegels

Bij Tegelsonline vind je een uitgebreide selectie aan stijlen, zoals houtlook, betonlook, en marmerlook tegels, evenals unieke hexagon, visgraat, en mozaïek tegels. Elk type biedt een unieke uitstraling die past bij diverse interieurstijlen en persoonlijke voorkeuren. Allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. Ontdek de perfecte match voor jouw ruimte.

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Tegelsonline?

Tegelsonline onderscheidt zich door hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Onze producten zijn vaak restpartijen van groothandels, fabrieken of tegelzaken die ruimte maken voor nieuwe collecties. Dit biedt ons de unieke mogelijkheid om topmerken aan te bieden tegen verlaagde prijzen. Onze voorraad is de laatste beschikbare partij. De tegels die wij aanbieden is dan ook de enige voorraad die van deze tegel beschikbaar is.

 

Bestel jouw tegels in Utrecht

Kom langs bij onze outlet in Ede om ons volledige aanbod te bekijken en direct mee te nemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen met persoonlijk advies en antwoorden op al jouw vragen.

Uiteraard kan je jouw tegels ook online bestellen. Op onze website vind je ons actuele aanbod aan binnen- en buitentegels. Als je jouw keuze heeft gemaakt worden jouw tegels bij jou in Utrecht afgeleverd.  

 

 

 

Populaire artikelen

Glans wit 10x10
60% korting
€ 19,95
 7,50 / m2

Glans wit 10x10

Voorraad: 19 dozen

02C1902
Glans wit 15x15
80% korting
€ 39,95
 7,50 / m2

Glans wit 15x15

Voorraad: 64 dozen

02C2402/
Vloer/wandtegel Tau Nice Grey 30x30
70% korting
€ 34,95
 9,95 / m2

Vloer/wandtegel Tau Nice Grey 30x30

Voorraad: 22 dozen

2P15
Vloertegel Marigot Grey 75x75
78% korting
€ 69.95
 15,00 / m2

Vloertegel Terrazzo Marigot Grey 75x75

Voorraad: 82 dozen

02C1501