Tegels Almere

 

Bij Tegelsonline bieden we je mooie en kwalitatief goede tegels tegen een betaalbare prijs. Dit is mogelijk doordat wij restpartijen overkopen van groothandels, fabrieken en tegelzaken. Hierdoor vind je binnen ons assortiment allerlei verschillende soorten binnen- en buitentegels van A-kwaliteit, die tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

 

 

Tegels voor elke ruimte

Jouw vloer is een belangrijk onderdeel van jouw huis. Het is dan ook van belang dat jouw nieuwe tegels aansluiten bij de gewenste stijl van jouw woning. Bij Tegelsonline vind je tegels in allerlei verschillende stijlen. Ons aanbod bevat namelijk tegels van hout- en betonlook tot marmerlook, evenals speciale patronen zoals hexagon, visgraat, en mozaïek tegels. Door dit veelzijdige aanbod vind je bij ons altijd de tegel waar je naar op zoek bent. 

 

Betaalbare tuintegels in Almere 

Tegelsonline biedt ook een ruim assortiment aan betaalbare tuintegels, geschikt voor elke buitenruimte. Of je nu een tuinpad wilt aanleggen of een sfeervol terras wilt creëren. Onze duurzame tuintegels zijn beschikbaar in diverse stijlen en afwerkingen, zodat ze altijd aansluiten bij huidige sfeer van jouw tuin. Deze tegels zijn niet alleen aantrekkelijk geprijsd, maar ook bestand tegen de verschillende weersomstandigheden wat zorgt voor een langere levensduur van onze tegels. 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Tegelsonline?

Bij Tegelsonline staan kwaliteit en betaalbaarheid centraal. Onze tegels zijn restpartijen van groothandels en fabrieken, wat betekent dat wij topmerken voor laag bedrag kunnen inkopen, en dus ook kunnen aanbieden tegen verlaagde prijzen. Tegelsonline is dan ook dé tegeloutlet voor betaalbare tegels voor jouw woonkamer, badkamer, keuken of zelfs tuin in Almere.

 

Bestel jouw tegels bij Tegelsonline.nl

Bezoek onze outlet in Ede om ons ruime assortiment te bekijken en profiteer van de mogelijkheid om jouw tegels direct mee te nemen. Onze medewerkers staan klaar met persoonlijk advies en antwoorden op al jouw vragen.

Je kan jouw tegels ook eenvoudig online bestellen. Jouw tegels kunnen dan vaak op korte termijn bij jou thuis in Almere worden geleverd.

 

 

 

Populaire artikelen

Glans wit 10x10
60% korting
€ 19,95
 7,50 / m2

Glans wit 10x10

Voorraad: 19 dozen

02C1902
Glans wit 15x15
80% korting
€ 39,95
 7,50 / m2

Glans wit 15x15

Voorraad: 64 dozen

02C2402/
Vloer/wandtegel Tau Nice Grey 30x30
70% korting
€ 34,95
 9,95 / m2

Vloer/wandtegel Tau Nice Grey 30x30

Voorraad: 22 dozen

2P15
Vloertegel Marigot Grey 75x75
78% korting
€ 69.95
 15,00 / m2

Vloertegel Terrazzo Marigot Grey 75x75

Voorraad: 82 dozen

02C1501