Bezoek onze outlet

Goed bereikbaar en centraal gelegen.

Bij het uitkiezen van nieuwe tegels snappen we dat je die soms even wilt zien en voelen. Daarom ben je van harte welkeom bij onze outlet in Ede. Hier kun je in alle rust ons uitgebreide assortiment aan vloertegels, wandtegels, sanitair, en tuintegels verkennen. Naast de producten die je op onze website vindt, biedt onze loods een nog groter aanbod waar je gegarandeerd badkamer inspiratie zult opdoen!

Onze outlet is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar via de snelweg A12. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar die perfecte vloertegel voor in de keuken, praktische tuintegels voor buiten of elegante wandtegels voor om je droombadkamer te realiseren; bij ons vind je alles onder één dak.

 

Geen afspraak nodig

Een bezoek aan onze outlet vereist geen afspraak. Dus, of je nu impulsief besluit om langs te komen of al dagen uitkijkt naar het uitkiezen van de materialen voor je renovatieproject, we heten je altijd van harte welkom. Er is altijd iemand aanwezig om je van persoonlijk advies te voorzien. Of je nu komt voor inspiratie of specifieke vragen hebt, wij helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jouw woning.

Een bezoek aan onze outlet vereist geen afspraak. Dus, of je nu impulsief besluit om langs te komen of al dagen uitkijkt naar het uitkiezen van de materialen voor je volgende project, we heten je altijd van harte welkom.

Kom gezellig langs wanneer het jou uitkomt en laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod.

 

Ruime parkeergelegenheid

Tegelsonline beschikt over een ruim parkeerterrein rondom het pand en een groot voorterrein. Zo is het altijd mogelijk om je bestelling direct mee te nemen!

 

Tegelsonline
Lumièrestraat 15
6716 AG Ede

0318 - 734204

 

Openingstijden

Zondag en maandag : Gesloten
Dinsdag : 10.00 tot 17.30 uur
Woensdag : 10.00 tot 17.30 uur
Donderdag : 10.00 tot 17.30 uur
Vrijdag : 10.00 tot 16.30 uur
Zaterdag : 09.30 tot 13.30 uur

 

Internet 24/7, bezorgen 5 dagen per week.

Gesloten op zondag, maandag en feestdagen

 

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden.